avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CIC

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, am o salariata a unei societati care este suspendata in CCC, vrea sa revina mai devreme la lucru pt a beneficia de stimulentul de insertie, ea este angajata part time 3 ore/ inegal, vrea ca la reintoarcere sa lucreze numai dimineata, angajatorul nu este de acord cu programul ei, el avand nevoie de ea inegal in diferite momente ale zilei asa cum era inainte de CCC. Intrebarea mea este daca angajatorul mai este obligat sa mentina raporturile de munca pentru cele 6 luni obligatorii de la reintoarcerea ei la munca, iar cele 6 luni curg de la revenirea ei sau de la implinirea copilului a varstei de 2 ani?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Revenire cic Mihaela Nedelcu 1977 Mihaela Nedelcu 1977 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, am o salariata a unei societati care este suspendata in CCC, vrea sa revina mai devreme la lucru pt a ... (vezi toată discuția)
Revenirea din ccc Delia Munteanu Delia Munteanu Bună ziua, Copilul meu va face 2 ani pe 4.02.2018 și mi am propus sa revin la munca pe 04.12.2017, adică cu 60 înainte pentru obținerea stimulentului de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)