avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Coeficienti ierarhizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Coeficienti ierarhizare

Buna ziua. In ce baza legala ni se pot scadea coeficientii deja dati printr-o HCL ca sa se evite cresterea salariala in urmatoarea perioada? Sau in primarii nu e obligatorie actualizarea in anul urmator a coeficientului la 2080/2350 lei ? Mentionez ca nu vor sa acorde nici macar indemnizatia de hrana/vacanta pe motiv ca nu sunt bani, insa anul acesta s-au facut cel putin 7 angajari. Multumesc

Alte discuții în legătură

Actualizare salariu functionar public Faranumebun Faranumebun Lucrez intr-o primarie ca si consilier superior gradatia 5. Salariile au fost stabilite conf lg 153/2017 printr-o hotarare de consiliu local au fost stabiliti ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu functie publica de conducere Aura Pop Aura Pop Buna ziua. Ocup o funcție de conducere în cadrul unei primării, unde indemnizația viceprimarului are coeficientul de 3,50 . Prin HCL pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de hrana eduardvl eduardvl Calcul indemnizatie de hrana Buna dimineata, Am o intrebare cu privire la calculul indemnizatiei de hrana, pentru personalul contractual, nivel studii ... (vezi toată discuția)