avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament vodafone

Buna ziua ,am abonament la vodafone dar nu am mai platit din luna martie pentru ca atunci am platit suma de 400 si ceva de lei , nu mi.a mai fost dat drumul la abonament si daca nu am beneficit nici de minute nici de internet am ales sa platesc knd o sa beneficiez de acest abonament.Acum tot primesc facturi ca am de plata 1400 de lei si ca,daca nu platesc imi face dosar de rau platnic si nu mai pot face abonamente sau imprumuturi.Pe mine ma intereseaza ce este executarea silita ce mi se poate intampla??
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:57, 24 Noiembrie 2018
Nu ati beneficiat deloc de abonament sau nu ati mai beficiat de el dupa martie? Ca cele doua situatii nu sunt identice.

Si, da, prin executare silita vi se poate pune poprire pe conturi sau confisca bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata catre mai multe banci si institutii ZORRO1987 ZORRO1987 Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla daca in cazul meu am un venit de 1700 de ron si am rate la 2 institutii bancare plus un operator de telefonie mobila ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters296097 ContSters296097 Buna ziua, pe 21 septembrie 2012 a expirat hotararea judecatoreasca privind plata pensiei de intretinere a copilului pana la implinirea varstei de 18 ani, ... (vezi toată discuția)
Departamentul recuperare directa datorii ( drdd ) feedngrow feedngrow Buna ziua . Am urmatoarea problema , in 2011 am incheiat un contract cu firma Vodafone pentru un telefon si un abonement pe o perioada de 2 ani . Am platit ... (vezi toată discuția)