avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma inactiva fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma inactiva fiscal

Cum pot afla daca un srl este activ sau inactiv fiscal? Firma nu este desfiintata sau radiata dar nici nu a mai avut vreun fel de activitatae de circa 3 ani.
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 22 Noiembrie 2018
Este un nonsens. Daca spuneti ca firma nu are activitate de 3 ani, chiar daca nu este radiata/ desfiintata, cum poate sa fie activa fiscal ?!
ANAF gestioneaza activitatea firmelor care paltesc taxe si impozite.
O firma care nu are activitate si nu este radiata sau cu activitate intrerupta la Registrul comertului si la ANAF are obligatia a depune periodic unele declaratii fiscale.
Pentru a verifica daca un partener de afaceri este inactiv, ANAF pune la dispozitie urmatorul link:
[ link extern ] /

Cautarea in baza de date se poate face dupa CUI sau dupa denumire si judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate comerciala Mihai-Cristian258933 Mihai-Cristian258933 Buna ziua, Am avut un magazin, si din diverse motive am incetat activitataea fara a declara. Ultima declaratie a fost depusa in luma mertie 2013, iar firma a ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)