avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dizolvare societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dizolvare societate comerciala

Buna ziua,
Am avut un magazin, si din diverse motive am incetat activitataea fara a declara. Ultima declaratie a fost depusa in luma mertie 2013, iar firma a fost declarata inactiva in luna aprilie 2014 (am aflat de pa site-ul ANAF-ului). As dori sa stiu daca este adevarat ca societatea se dizolva singura dupa 3 ani de la declararea inactivitatii. Daca nu, ce ma sfatuiti sa fac daca doresc sa dizolv societatea?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:03, 18 Iulie 2015
Nu se dizolva singura. Trebuie sa platiti impozitele si taxele restante, apoi sa o radiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf Romanitei21 Romanitei21 Buna ziua, Am avut o firma intre 1998 si 2001. Aceasta firma nu a mai avut vreo activitate de vreun fel din iulie 2001. Am aflat dupa cativa ani ca acele ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)