avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare

Buna. Nu pot să îmi dau numele. A-și vrea sa vă întreb : ce pot face sa nu mai am poprire pe salariu de către cei de la Cetelem ? Am achiziționat un tv acum 3 ani și mi-au băgat pe gît "cum se zice" un card cu suma de 4000 lei . Am scos de mai multe ori ban de pe acel card și puneam înapoi în fiecare lună o anumită sumă. După vreo un an am achitat toată suma de 4000 mii lei. În timp am avut o problema și iar am scos dar nu mai știu exact cit. Am pus iar în fiecare lună o anumită sumă și după vreo 4 luni am sunat la dânșii sa vad cit mai am sa acopăr tot creditul și ei mi-au spus a eiasi suma care amuat-o acu 4 luni , spunindu-mi că pina atunci am platit doar dobânda și nu mai stiu ce. Și m-am ales cu poprire. Va rog dati-mi un sfat . Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati rata... diana20_pit diana20_pit buna ziua,am si eu o intrebare, fratele meu a avut o rata la euroline, a primit si un card cadou cu posibilitatea de a extrage bani de pe el, a luat banii de ... (vezi toată discuția)
Notificare privind un credit dupa 4 ani vdobrin vdobrin Buna ziua , Va scriu urmatoarele randuri in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat din partea unui profesionist. In anul 2005 am facut un credit la ... (vezi toată discuția)