avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clasificare COR. ANALIST TRANSPORT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clasificare COR. ANALIST TRANSPORT

Buna ziua.
Va rog,sa ma ajutati .Lucrez la o firma de transport si sunt incadrata in functie de ANALIST TRANSPORT ,aceasta functie nu este in Clasificarea ocupatiilor din Romania COR 2018.Ce trebuie sa fac?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 27 Noiembrie 2018
Nu ati primit o fisa a postului ?
Am primit fisa postului in 2011, de atunci nu am mai primit.
Fisa postului se primeste o singura data si numai in situatia in care se schimba atributiile se mai primeste alta.
Dar, vreau sa stiu de ce funcatia pe care o ocup nu se gaseste in Clasificarea ocupatiilor din Romania COR 2018 si ce ar trebui sa fac.
Va multumesc.
Nu se regaseste in C.O.R. , intrucat nu este reglementata si nimeni nu a demarat procedura de includere a acesteia in COR.

Alte discuții în legătură

Schimbare cod cor in contractul de munca cerece cerece In contractul de munca am cod COR 121018 Director Vanzari. Fisa postului corespunde pozitiei de Global Sourcing Manager. Ce cod COR corespunde pozitiei din ... (vezi toată discuția)
Introducere ocupatie noua in cor martamuresan martamuresan Poate cineva sa-mi dea sfaturi in privinta introducerii unei ocupatii noi in COR? Ce acte trebuie depuse la Ministerul Muncii? Cei de la ANC m-au ... (vezi toată discuția)
Denumire functie ContSters217881 ContSters217881 Detin un contract de munca cu o denumire de functie inexistenta in Codul Ocupatiilor din Romania Inspectia Muncii a decis ca masura obligatorie stipularea in ... (vezi toată discuția)