avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Introducere ocupatie noua in COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Introducere ocupatie noua in COR

Poate cineva sa-mi dea sfaturi in privinta introducerii unei ocupatii noi in COR?
Ce acte trebuie depuse la Ministerul Muncii? Cei de la ANC m-au informat cam vag.Multumesc

Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 12:03, 1 Septembrie 2012
1. Cititi Ordinul MMSS si INS nr.270/273/2002 privind aprobarea Procedurii de actualizare a nomenclatorului COR.

2. Il gasiti in M.O. nr. 531/22.07.2002
wow=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minister de resort?? smeagull smeagull Buna ziua, am intalnit intr-un act normativ formularea privind \"ministerul de resort\" de care apartine agentul economic. eu sunt ag. ec. care ar trebui ... (vezi toată discuția)
Denumire functie ContSters217881 ContSters217881 Detin un contract de munca cu o denumire de functie inexistenta in Codul Ocupatiilor din Romania Inspectia Muncii a decis ca masura obligatorie stipularea in ... (vezi toată discuția)
Clasificare cor. analist transport ppmickaela@gmail.com ppmickaela@gmail.com Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati .Lucrez la o firma de transport si sunt incadrata in functie de ANALIST TRANSPORT ,aceasta functie nu este in Clasificarea ... (vezi toată discuția)