avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Minister de resort??
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Minister de resort??

Buna ziua,

am intalnit intr-un act normativ formularea privind "ministerul de resort" de care apartine agentul economic.
eu sunt ag. ec. care ar trebui sa obtine un aviz de la acest minister.
problema mea este ca nu stiu care este acesta.
sunt srl, cu obiect de activitate in mecanica fina.

Cum aflu care este minsterul meu de resort?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 31 Iulie 2009
Cred ca ministerul instrudriei
Asa cred si eu :D
insa am o singura problema: ministerul industriilor nu mai exista:O,
iar al economiei nu stie nimic despre ce ii cer eu, si nu stie ce sa faca cu cererea mea.
asa ca incerc sa caut un minister mai cooperant...

:whistle: poate reusesc la turism sau la tineret :))
Poate ne spuneti intreg contextul in care ati intalnit acea formulare ...:)
H.G. 270/2002, privind procedura de actualizare COR.
Pentru dosarul de actualizare este nevoie de acordul Minsiterului de resort cu privire la ocupatia a carei introducere in cor se solicita.
nu stiu exact ocupatia - colegii mei se ocupa de asta - ceva tehnician cu specific mecanic.
la M.Economiei nu stie nimeni nimic despre asta. O sa incerc la IMM-uri, care pareau putin mai receptivi sa investigheze daca sunt competenti.
Cred ca este vorba despre Ordinul nr.270/273 din 12 iunie 2002 privind aprobarea Procedurii de actualizare a nomenclatorului Clasificarea ocupatiilor din România :) .. si nu despre HG nr.270/2002 ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere ocupatie noua in cor martamuresan martamuresan Poate cineva sa-mi dea sfaturi in privinta introducerii unei ocupatii noi in COR? Ce acte trebuie depuse la Ministerul Muncii? Cei de la ANC m-au ... (vezi toată discuția)
Denumire functie ContSters217881 ContSters217881 Detin un contract de munca cu o denumire de functie inexistenta in Codul Ocupatiilor din Romania Inspectia Muncii a decis ca masura obligatorie stipularea in ... (vezi toată discuția)
Meserie noua hertamarius hertamarius Buna, ma intereseaza demersurile pentru a include in nomenclatorul de meserii o noua meserie inexistenta in acesta. Ce anume trebuie sa fac pentru acest ... (vezi toată discuția)