avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colaborare

O firma la care sunt contabila, are un contract cu P.F. pe o perioada nedeterminata.
Deoarece incepand cu 01.01.2010, firma isi suspenda activitatea pe o anumita perioada, patronul acesteia , doreste sa inlocuiasca contractul respectiv cu altul pe perioada determinata(pentru a evita eventualele pretentii ale P.F.).
Contractul initial a fost identic ca cel pe care il anexez, mai putin perioada de valabilitate(se mentiona "pe perioada nedeterminata") si punctul V pe care l-am adaugat eu.
Ce parere aveti, e bine sau trebuie altfel?
Nu l-am dat la semnat, doar l-am salvat in calculatorul meu, asa ca daca aveti alta idee, il pot inlocui.
MULTUMESC ![

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII

INTRE:

S.C. ---------------- inregistrata la RegistrulComertului din Buzau sub nr. J10--------, avand CUI --------- si sediul social in Buzau, str. ------------------- reprezentata legal de Dr. ------------------------, in calitate de administrator ;
SI :
Psiholog --------------, cu sediul ------------------
Buzau, reprezentata legal de Psiholog -------------------.
I. DURATA CONTRACTULUI :
a) determinata, pana la data de 31.12.2009 ;
II. OBIECTUL CONTRACTULUI :
Obiectul contractului il reprezinta efectuarea consultatiilor de specialitate, medicina muncii.
III. P.F.PSIHOLOG se obliga :
a) se efectueze examen clinic medical ongajatilor firmelor cu care are contract S.C. ----- ----------- SRL.
b) sa respecte regulile stabilite prin regulamentul de ordine interioara al unitatii si normele de protectie a muncii, precum si pastrarea confidentialitatii.
IV. IMPOZITE SI TAXE
Ambele parti isi platesc impozitele, taxele si varsamintele aferente fiecareia dintre ele si decurgand din lege, in mod individual, fara a avea nici o pretentie una fata de cealalta.
V. ALTE MENTIUNI
Incepand cu data de 15.11.2009, isi inceteaza valabilitatea si aplicabilitatea CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII nr. 8 din 01.09.2009(cu valabilitate pe perioda nedeterminata)
Prezentul contract a fost incheiat astazi , 15.11.2009, in 2 (doua)exemplare, cate unul pentru fiecare parte.

SC ------------------- SRL PSIHOLOG
Dr. -------------------------- ---------------

Cel mai recent răspuns: steluta bz , utilizator 09:05, 14 Noiembrie 2009
Un contract incheiat pe o perioada nedeterminata nu este nereziliabil. Puteti notifica prestatorul de servicii ca incepand cu o anumita data nu mai aveti nevoie de serviciile sale pentru ca v-ati incetat activitatea si nu mai aveti salariati pentru care sa presteze servicii de medicina muncii.
Corect. Si eu as proceda asa cum spune Dl. Iulian Manea. De ce sa va complicati cu un contract pentru o luna si jumatate cand aveti un contract in vigoare. Nu este un contract de munca unde ar trebui sa faceti demersurile la ITM cu decizie, consemnare in carnetul de munca , etc. Este un contract de prestari de sevicii si poate inceta colaborarea simplu. Faceti o notificare prin care-i aduceti al cunostiinta ca incepand cu data de... inceteaza contractul de prestari servicii nr... pentru ca nu mai aveti activitate. Si chiar daca ati avea activitate puteti sa renuntati la fel la serviciile respective pentru ca nu mai e nevoie, pentru ca nu putetiu suporta costurile, pentru orice.
Multumesc mult!
Am procedat asa cum mi-ati sugerat dvs. si dl.Adriantot. Mult mai simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pf steluta bz steluta bz O firma la care eu sunt contabila(medic d e familie si pentru medicina muncii), a incheiat contr.pr. serv. cu un psiholog; valoarea prestarilor efectuate de ... (vezi toată discuția)
salariu incadrare corespunzatoare dupa legea invatamantului crystynaoprea crystynaoprea va rog sa ma lamuriti care este incadrarea corespunzatoare(ce salariu ,care este vechimea in invatamant,care este vechimea in munca) cu specificarea ... (vezi toată discuția)
Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)