O firma la care sunt contabila, are un contract cu P.F. pe o perioada nedeterminata.
Deoarece incepand cu 01.01.2010, firma isi suspenda activitatea pe o anumita perioada, patronul acesteia , doreste sa inlocuiasca contractul respectiv cu altul pe perioada determinata(pentru a evita eventualele pretentii ale P.F.).
Contractul initial a fost identic ca cel pe care il anexez, mai putin perioada de valabilitate(se mentiona "pe perioada nedeterminata") si punctul V pe care l-am adaugat eu.
Ce parere aveti, e bine sau trebuie altfel?
Nu l-am dat la semnat, doar l-am salvat in calculatorul meu, asa ca daca aveti alta idee, il pot inlocui.
MULTUMESC ![
CONTRACT DE PRESTARI SERVICII
INTRE:
S.C. ---------------- inregistrata la RegistrulComertului din Buzau sub nr. J10--------, avand CUI --------- si sediul social in Buzau, str. ------------------- reprezentata legal de Dr. ------------------------, in calitate de administrator ;
SI :
Psiholog --------------, cu sediul ------------------
Buzau, reprezentata legal de Psiholog -------------------.
I. DURATA CONTRACTULUI :
a) determinata, pana la data de 31.12.2009 ;
II. OBIECTUL CONTRACTULUI :
Obiectul contractului il reprezinta efectuarea consultatiilor de specialitate, medicina muncii.
III. P.F.PSIHOLOG se obliga :
a) se efectueze examen clinic medical ongajatilor firmelor cu care are contract S.C. ----- ----------- SRL.
b) sa respecte regulile stabilite prin regulamentul de ordine interioara al unitatii si normele de protectie a muncii, precum si pastrarea confidentialitatii.
IV. IMPOZITE SI TAXE
Ambele parti isi platesc impozitele, taxele si varsamintele aferente fiecareia dintre ele si decurgand din lege, in mod individual, fara a avea nici o pretentie una fata de cealalta.
V. ALTE MENTIUNI
Incepand cu data de 15.11.2009, isi inceteaza valabilitatea si aplicabilitatea CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII nr. 8 din 01.09.2009(cu valabilitate pe perioda nedeterminata)
Prezentul contract a fost incheiat astazi , 15.11.2009, in 2 (doua)exemplare, cate unul pentru fiecare parte.
SC ------------------- SRL PSIHOLOG
Dr. -------------------------- ---------------
Cel mai recent răspuns:
steluta bz , utilizator
09:05, 14 Noiembrie 2009