avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Familie fără venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Familie fără venituri

Buna ziua eu am o intrebare eu am 3 copii dl 5 ani la 7 luni sotul sta acasa n-are un loc de munca stabil, la primarie nimeni nu vrea sa ne ajute cu nimic. ce pot face in cazul asta

-nu mai scrieți cu k în loc de c-
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 25 Noiembrie 2018
Ajutoare sociale 2018: Ce valori au și cine le poate primi anul acesta
www.avocatnet.ro/articol_473...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor mama fără indemnizație fără venit Ale luca aylin Ale luca aylin Am 2 copii care fac 1 an si as vrea sa stiu daca se poate sa primesti un ajutor social chiar dacă a trecut atata timp ? Tatăl copiilor mei ( nu suntem ... (vezi toată discuția)
Ajutor social mama 3 copii RalucaAT RalucaAT Buna ziua, Am cateva intrebari legat de un caz social despre care cunosc date limitate: mama a trei copiii, fara tata, au ramas pe strada. Doamna lucreaza ... (vezi toată discuția)
Ajutor social Onea Jean Casian Onea Jean Casian daca mama nu lucreaza,si nu a lucrat nici inainte de nasterea copilului ,iar tatal are doar 7 luni lucrate in romania ,statul roman ajuta cu ceva in acest caz ... (vezi toată discuția)