avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fotografiată si filmată fara consimțământul meu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fotografiată si filmată fara consimțământul meu

Buna ziua,
Am descoperit ca mama mea a fost fotografiată si filmată fara sa isi dea acordul. O clinică medicală face reclama pe fotografii si filmări cu ea. De 2 ani de zile face reclama Cu ea.
Dorim să dăm in judecata firma si sa cerem daune morale. Ce este de facut? Se oferă un avocat sa ne ajute cu acest caz? Ma puteti contacta pe mail badilaileana@yahoo
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 23 Noiembrie 2018
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, Cererile si ofertele de consultanta se fac astfel :
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie ghita florian ghita florian Buna ziua,am facut 3 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns la nici una,stiu ca pot sa dau primaria in judecata dar va intreb,pot cere daune morale?si ... (vezi toată discuția)
Avocat divort cluj geyercj geyercj Buna ziua! Caut un avocat foarte bun pe divort, din Cluj-Napoca. Va rog sa ma contactati aici in prima instanta. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocat specializat in contracte comodat, contracte de inchiriere ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua, am nevoie de o persoana care cunoaste legislatia in domeniul comercial ptr redactare contracte de comodat, inchiriere ...etc...multumesc (vezi toată discuția)