avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie

Buna ziua,am facut 3 reclamatii la primarie si nu mi s a raspuns la nici una,stiu ca pot sa dau primaria in judecata dar va intreb,pot cere daune morale?si daca da,puteti sa ma reprezentati? Este vorba de primaria Bilciuresti,jud Dambovita,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 14 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita prin actiunea in instanta si reparații pentru daune morale.

Regulament Forum
2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac astfel :
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/Consultanti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografiată si filmată fara consimțământul meu Andreea-Daniela Alexandru Andreea-Daniela Alexandru Buna ziua, Am descoperit ca mama mea a fost fotografiată si filmată fara sa isi dea acordul. O clinică medicală face reclama pe fotografii si filmări cu ... (vezi toată discuția)
Caut avocat ceahlau ceahlau Caut un avocat din Piatra Neamt pentru a ma reprezenta in instanta intr-un proces civil de iesire din indiviziune(daca este cazul)Detalii la telefon. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat ContSters367984 ContSters367984 Imi puteti recomanda un avocat care ma poate reprezenta pe judetul mures cu dosar pt.credit in franci elvetieni? (vezi toată discuția)