avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto fara acte

Am vandut o masina in 2006 si nu am facut acte de vanzare cumparare cu noul propietar si acum doresc sa-mi radiez acest auto /
Cel mai recent răspuns: ContSters97923 , utilizator 17:25, 14 Noiembrie 2009
Daca refuza sa incheie actul de vinzare va puteti adresa judecatoriei pentru a obtine o hotarire de constarae a acestei vinzari
Nu puteti radia masina pana cand nu faceti dovada ca ati instrainat-o. Cu actul de instrainare mergeti la politie sa o radiati si apoi la primarie, la taxe si impozite, pentru a va sterge pe dvs. din evidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe masina radiata gimike gimike In 2003 a fost vanduta Dacia cu act de vanzare cumparare iar noul proprietar nu a inscris masina.In noiembrie 2011 ne vine o somatie de plata pentru impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina vanduta tibi2015 tibi2015 In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez? addac addac Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si ... (vezi toată discuția)