avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez?

Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si anume:una mi-a fost furata in 1993 toate actele atunci le am depus la politie care nici pana in ziua de azi nu mi au dat un raspuns deci eu platesc si acum impozit ,cum as putea sa o radiez ?una am vandut-o acum 10 ani cu o chitanta de mana dar am dat toate actele si nu a mai venit pers respectiva care la randul lui a revandut-o,as vrea sa stiu cum o p[ot radia,si a treia vanduta acum 3 ani stiu pers respectiva si acum dar refuza sa facem actele!va rog daca puteti sa ma indrumati cum sa fac am auzit ca trebuie sa i dau in judecata dar nu stiu exact procedura!va multumesc din suflet cu multa stima ada!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:16, 10 Noiembrie 2011
da pe cei doi carorora le-ati vandut pe baza de chitanta puteti cere hot care sa tina loc de act de vanz cump,cu obligarea la plata retroactiva a impozitului pe ultimii 3 ani,cea cu furata incercati cu o dovada de la politie cum ca v-a fost furata si nu s-a gasit deci nu se mai afla in patrimoniul dvs
buna ziua ,
promovati o actiune in constatarea vinzarii si obligarea la radiere in instanta ,cu un avocat care poate a mai procedat la redactarea si sustinerii
bafta
Cu hotararea care tine loc de act de vanzare-cumparare mergeti la ANAF,dupa legalizarea hotararii si radiati masina de pe numele dvs.
Pe langa variantele mai sus expuse ,mai exista una ,mai simpla
In baza documentelor pe care le detineti contactati personal SPR evidenta auto,detaliati in parte fiecare speta,probati sustinerile cu documentele mentionate
Autoritatea va verifica in baza proprie de date si ,poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala ,dupa achitarea la zi a debitelor acumulate va dispune radierea autovehiculelor
Luati legatura cu serviciul taxe si impozite locale si depuneti actele pe care vi le cer ei pt a va radia din evidenta cu masinile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la financiar ozopher ozopher Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ionutz.ro ionutz.ro sal tuturor .sunt nou pe aici si vreau sa aflu cum radiez un autoturism vandut acum 3 anii.am dat toate actele la tipul la care am vandut masina si eu am ... (vezi toată discuția)