Buna ziua,
In 2014 a fost admisa o cerere de executare silita pe numele meu pentru un credit al unei firme in care eram asociat. Valoarea de recuperat era de aproximativ 7500 ron. A fost pusa poprire pe contul firmei si pe contul meu personal si a fost recuperata o parte din suma (2000 ron). De atunci nu stiu daca banca a mai facut si alte lucruri, eu nu am mai deschis alte conturi pe numele meu. In 2015 m-am casatorit si de atunci toate conturile au fost deschise pe numele sotiei si nu am avut probleme. Acum vrem sa cumparam un teren, intr-o alta localitate decat cea in care avem domiciliul. Putem sa ne trezim ca executorul ne ia acel teren?
Multumesc anticipat.
Adica dv faceti obiectul unei popriri si nu va interesaza ,nu aveti cunostiinta daca din 2014 a fost recuperat debitul in sarcina dv ?
Nu aveti stiinta si nu v-a interesat ce suma a fost poprita din contul dv personal ?
Anterior oricarei achizitii ,este de preferat sa va informati corect si complet asupra stadiului dosarului de executare silita
Daca nu a fost recuperat integral debitul ,executorul judecatoresc la cererea creditorului poate desfasura demersuri pentru recuperare debit ,parcurgand procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului-bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale,etc