recent am preluat o societate care ulterior am aflat ca avea o factura de 2800 ron ne achitată; acest lucru lam aflat doar cind era pronuntata o sentinta si am primit somatia de plata de la executor.
Societatea are sediul la mine acasă dar nu am primit nici o somatie deşi pe sentinta scrie ca am fost citat si exista confirmarea la dosar.
Pot sa mai fac ceva suma cerută de executor este de 12000 deşi am citit ca valoarea penalitatilor nu poate depăşi valoarea contractului.
.... Intrebarea mea este se poate considera ca nu sa îndeplinit procedura citari intrucit nu am primit o somatie de plata.
Buna
recent am preluat o societate care ulterior am aflat ca avea o factura de 2800ron ne achitată acest lucru lam aflat doarcind era pronuntata o sentinta si am primit somatia de plata de la executor , societatea are sediul la mine acasă dar nu am primit nici o somatie deşi pe sentinta scrie ca am fost citat si exista confirmarea la dosar ,pot sa mai fac ceva suma cerută de executor este de 12000 deşi am citit ca valoarea penalitatilor nu poate depăşi valoarea contractului
~ final discuție ~