avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de activitate sportiva
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de activitate sportiva

De ce in baza contractului de activitate sportiva nu pot lua credit ipotecar si cum ar trebuii sa procedez pentru rezolvarea situatiei? Precizez ca
toate veniturile sunt monitorizate prin Anaf,taxele se retin la sursa.!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
catanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: HegeMc , utilizator 21:26, 15 Iulie 2023
Încercați să detaliati situatia.
Din ce motiv nu se acordă creditul?
Încercați să detaliati situatia.
Din ce motiv nu se acordă creditul?
Bună ziua, prin aceeași situație trec și eu, mie mi s-a spus că nu-mi ia în considerare contractul pt că e pe perioada limitata chiar daca mi s-ar pune la dispoziție o adeverință de continuitate. Toate băncile zic că se iau toate veniturile dar când e cazul de fapt e nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca? CYBORG CYBORG Buna ziua! Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca pentru a-si rezolva niste probleme(au destule), dar fara ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar fără implicarea soției buna ziua, mă aflu ... andreeadee andreeadee Credit imobiliar fără implicarea soției Buna ziua, Mă aflu în următoarea situație: soțul a achiziționat o locuință prin intermediul unui credit ... (vezi toată discuția)
Salariu declarat inktek inktek Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)