avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara !
As dori sa stiu cum se procedeaza pt a se ridica o poprire . Mama are un credit cu care a ramas in urma cu cateva luni deoarece venitul ei s.a redus. Are o.pensie de boala si avea si o pensie handicap care intre timp i a fost retrasa. Am anuntat la Garanti dar nu i.a interesat , desia platit o asigurare . Am vrut chiar sa prelungim contractul ca sa scada rata pt ca nu mai putea plati aceeasi suma lunar . Dupa cateva luni a inceput sa plateasca atat cat putea lunar , aprox jum din suma , si am inceput sa primim instiintari ca vom fi executati silit , lucru care s.a si intamplat f repede ,au pus poprire si pe pensia pe care o mai are si pe salariul fratelui meu care figura ca si coplatitor. Am discutat cu firma care a preluat aceasta situatie , am solicitato plata esalonata si ne au pus sa facem o cerere pe care au trimis.o la Garanti si asteptam un raspuns. Dar nu stiu daca vom rezolva ceva . Spuneti.mi va rog cum e mai bn sa procedam.
Cel mai recent răspuns: AGdamian , utilizator 21:05, 25 Noiembrie 2018
Poprirea instituita nu poate fi ridicata decat in doua (sau trei) modalitati, fie achitati datoria, fie creditorul poate solicita ridicarea popririi dupa o intelegere cu dvs.
Sau, daca exista motive si daca mai sunteti in termen, printr-o contestatie la executare (cu mici sanse).
Va multumesc !!

trandafir2 a scris:

Poprirea instituita nu poate fi ridicata decat in doua (sau trei) modalitati, fie achitati datoria, fie creditorul poate solicita ridicarea popririi dupa o intelegere cu dvs.
Sau, daca exista motive si daca mai sunteti in termen, printr-o contestatie la executare (cu mici sanse).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi blocate dupa acord de plata Corin.S Corin.S Buna ziua! Dupa instituirea unui sechestru pe bunuri si a popririlor pe conturi, am facut un acord de plata cu executorul judecatoresc pentru a plati suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita raetchiconstantin raetchiconstantin Am un imprumut la o banca si,fiind pensionat pe caz de boala gradul 3 si sub tratament permanent,nu am mai putut achita trei rate lunare totalizand 2430lei.Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie ContSters174553 ContSters174553 buna ziua!am incheiat un contract la o cooperativa de credit,unde coplatitori sunt socrii mei si girant un amic.deoarece nu am mai putut plati ratele au pus ... (vezi toată discuția)