avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma pe numele meu fără activitate si un Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma pe numele meu fără activitate si un Pfa

Bună. Dacă am o firma pe numele meu fără activitate, mai pot sa imi fac si un Pfa pe numele meu?
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:17, 25 Noiembrie 2018
Din cate stiu, nu este nicio interdictie, mai ales daca obiectul de activitate al PFA va fi diferit de cel al societatii comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa / ii si contract de munca Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna :) In legatura cu cele expuse in articolul http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol?id=1124 , am si eu o intrebare: daca esti PFA / II si ai ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic Ellyna_Legal Ellyna_Legal Buna ziua, pot fii consilier juridic in societate pe actiuni iar la srl consilier juridic remunerat si administrator fara a fi insa asociat? (vezi toată discuția)