avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare naveta

Buna ziua, desi este data lege , nu ni se deconteaza naveta. Suntem 2 cadre didactice titulare la Scoala Gimnaziala Nr 1 Roata de Jos, jud Giurgiu si facem naveta de la Bucuresti. Am dori sa stim ce putem face . Va multumim anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 25 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti actiona in instanta sau solicita sprijinul Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport personal didactic auxiliar invatamant dragomir angela dragomir angela Va rog sa ma ajutati prin raspunsul la intrebarea urmatoare, conform Art. 276 din Legea 1/2011 a Educatiei Nationale, personalul didactic auxiliar beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice leutzinul leutzinul Buna ziua!Sotia mea e cadru didactic si pentru a-si exercita atributiile e nevoita sa faca naveta in alt oras la 30 km distanta cu microbuzul avand abonament ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)