avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare transport personal didactic auxiliar ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare transport personal didactic auxiliar invatamant

Va rog sa ma ajutati prin raspunsul la intrebarea urmatoare, conform Art. 276 din Legea 1/2011 a Educatiei Nationale, personalul didactic auxiliar beneficiaza de transport la locul de munca da sau nu? Deoarece nu primesc transportul de la unitate din 2011, motivand faptul ca acel articol se refera doar la cadrele didactice nu si personal didactic auxiliar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ankaoltean , utilizator 13:01, 23 Octombrie 2013
pai persoanalul didactic este format din didactic de predare si didactic auxiliar asa ca nu inteleg de ce nu mai deconteaza, au interpretat legea cum le-a convenit. Si eu sunt secretara de scoala si mi se deconteaza naveta
Asa au interpretat la Galati com Tudor Vladimirescu nu deconteaza, d-voastra de unde sunte-ti?
judetul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport cadre didactice auxiliare iscu iscu Legea 1/ian 2011,art 276: \"personalul didactic din unitatile de invatamant conexe, care nu dispune de locuinta in localitatea unde are postul, i se deconteaza ... (vezi toată discuția)
Cum e corect sa fie interpretat acest text din lege ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am o intrebare de natura tehnica - e un subiect care, din cate cred, a fost studiat la Drept. Acem doua categorii de personal: personal ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)