avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot să-mi ajut sotia in întreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot să-mi ajut sotia in întreprindere individuală fara sa plătesc CASS

Buna seara! Sotia este proprietara unei Întreprinderi individuale si as vrea sa stiu daca pot sa o ajut puțin la carat marfa , etc fara sa fiu angajat al firmei? Am înțeles ca este o lege , prin care pot fi înregistrat si eu la registrul comerțului , insa asigurările sunt facultative, eu fiind angajatul altei firme. Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tentacova1977 , utilizator 17:56, 25 Noiembrie 2018
Da. Va rog sa cititi si www.avocatnet.ro/articol_477...
Mulțumesc frumos! Prompt , ca de obicei, domnul Neagu!

george-neagu a scris:

Da. Va rog sa cititi si www.avocatnet.ro/articol_477...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere asigurari rca intreprindere individuala kremat kremat Buna seara! Detin o Intreprindere Individuala cu domeniul principal de activitate: Repararea calculatoarelor si al echipamenteleor periferice + alte domenii ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Anca Brinzaru Anca Brinzaru buna seara!am si eu o intrebare: sotul meu este PFA, iar eu il ajut; nu am contract de munca cu el, nu are alti angajati; ca sa fie totul legal trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Legii nr. 4/2014 pentru completarea oug nr. 44/2008 mladin05 mladin05 Ma intereseaza daca acest articol de lege este in vigoare, i^1) soţia/soţul titularului întreprinderii individuale/persoanei fizice autorizate – ... (vezi toată discuția)