avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum si cand primesc drepturile banesti de la Guvernul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum si cand primesc drepturile banesti de la Guvernul Romaniei

Pe 9 august am primit de la CEDO o instintare prin care mi se aducea la cunostinta ca Guvernul Romaniei este de acord sa-mi plateasca suma de 3000 euro pentru perioada de detentie efectuata. am semnat ca sunt de acord, am expediat cu confirmare de primire formularul catre CEDO. Au trecut 3 luni si nu am primit nici un raspuns de la Guvernul Romaniei. Stie cineva cat mai dureaza si cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:04, 25 Noiembrie 2018
Mergeți la Ministerul Finanțelor sa va informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Senzational !!! luati aminte dragi petitionari catre cedo!!! nimar nimar In anul 2007, pe 18 iunie este expediata din Romania o plangere impotriva statului Roman la CEDO. Pe data de 19 iunie 2007 este trimisa o completare la ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cedo pentru detentie - stadiu proces Radu_F Radu_F Buna ziua, m-am eliberat de peste 2 ani din penitenciar si nu am vazut inca nici un ban sau vreo hartie de solutionare de la CEDO ca urmare a procesului ... (vezi toată discuția)
Reprezentare juridica cedo ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu daca la CEDO exista posibilitatea reprezentarii juridice din partea Curtii, similar cu avocatul din ofiuciu de la noi , in cazul in care ... (vezi toată discuția)