avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... membru fondator si persoana juridica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

membru fondator si persoana juridica

salutare am 2 prieteni care ma roaga sa infintzam un ong .. cu scopul de a ajuta studenti ...

avand o idee de un proiect .. care vor sa primeasca finantare din bani europeni ...

eu am propia mea firma ... docietate comerciala ...si as dori sa stiu in ce masura as putea sa ii ajut ... sa infintzeze ong-ul

din cate am intzeles ei vor ca firma mea sa faca un anume serviciu din acel proiect...

vreau sa stiu in ce masura se poate acest lucru ...

Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
terminatoru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:47, 17 Noiembrie 2009
Adica ei vor ca persoane fizice sa fondeze ONG impreuna cu persoana juridica pe care o detineti dumneavoastra ?
romania inedit a scris:

Adica ei vor ca persoane fizice sa fondeze ONG impreuna cu persoana juridica pe care o detineti dumneavoastra ?

deci ei vor sa infintam toti 3, persoane fizice, un ong...

iar firma pe care o detin sa faca un anume serviciu din acel proiect ..
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
terminatoru, utilizator
Exista posibilitatea ca SC sa fie unul din membrii fondatori ai ONG-ului.
De asemenea, pe baza unui contract de asociere se poate colabora cu ONG-ul.
freeelis a scris:

Exista posibilitatea ca SC sa fie unul din membrii fondatori ai ONG-ului.
De asemenea, pe baza unui contract de asociere se poate colabora cu ONG-ul.

nu ma intzelege gresit te rog...

nu vreau sa trec firma ca membru fondator ... vreau sa ma trec eu ca persoana Gheorghe Marin .. cum ma cheama ....

firma e separata cu alta treaba .. este a mea facuta pe numele meu .. ZAMURA s.r.l. numele firmei
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2009
terminatoru, utilizator
Se poate , asa ca puteti sa treceti la fapte !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare ong- conducerea Lucas1997 Lucas1997 Buna ziua. Am 14 ani si as dori sa-mi infintez un ONG care ar avea ca scop: \"Romania Verde prin reciclarea\" adica sa invatam populatia romana, sa o motivam ... (vezi toată discuția)
Auto pe sc haiducu haiducu sunt administrator la sc pot trece auto personal pe sc?deductubil TVA auto 2007?persoana fizica??? (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva kid77xxl kid77xxl Buna ziua, Va rog frumus sa ma ajutati cu sfaturi pentru a infiinta o asociatie sportiva. Impreuna cu un grup de prieteni am format o echipa de minifotbal si ... (vezi toată discuția)