avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit

Buna ziua va rog sa imi spuneti ce sanse am sa castig un proces daca dau in judecata angajatoul pentru neplata concediului pre si postnatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 28 Octombrie 2020
Nimeni nu poate sti exact ce sanse aveti intr-un astfel de litigiu.
Chiar daca acesti bani sunt proveniti de la stat si se presupune ca angajatorul e obligat sa ii plateasca?
Nimeni nu poate sa va spuna exact ca veti castig, poate doar sa spunem ca aveti sanse , in conditiile in care legea il obliga pe angajator sa va plateasca lunar indemnizatia cel mai târziu odată cu lichidarea drepturilor salariale pe luna respectivă,
Buna ziua am castigat procesul impotriva angajatorului cu privire la neplata concediului prenatal.Acum firma este in reorganizare mai exista sansa sa imi pot recupera in vreun fel banii de la ei?Va multumesc
Sunt sanse...puneti in executare hotărârea judecătorească.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

In ce masura concediul medical poate sa ma jute in stoparea preavizului si pierderea locului de munca? alina_29 alina_29 Am primit preaviz de 20 de zile de la servici, a doua zi dupa ce mi-am instiintat sefii ca sunt insarcinata.Momentan sunt in concediu medical dar stiu ca sefii ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)