avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit

Buna ziua va rog sa imi spuneti ce sanse am sa castig un proces daca dau in judecata angajatoul pentru neplata concediului pre si postnatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 28 Octombrie 2020
Buna ziua dacă după terminarea ccc nu ma întorc la munca angajatorul îmi poate încheia contractul de munca?Si dacă da care este perioada maxima?Exista și posibilitatea sa îmi lase contractul suspendat in continuare și sa nu ma pot angaja in alta parte?Va multumesc
Daca dupa terminarea CCC in situatia in care nu va prezentati la locul de munca de unde ati intrat in CCC , exista posibilitatea incetarii raportului de munca.

Posibilitatea de a avea in continuare un c.i.m. suspendat nu va impiedica sa va angajati in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce masura concediul medical poate sa ma jute in stoparea preavizului si pierderea locului de munca? alina_29 alina_29 Am primit preaviz de 20 de zile de la servici, a doua zi dupa ce mi-am instiintat sefii ca sunt insarcinata.Momentan sunt in concediu medical dar stiu ca sefii ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)