avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STATUL ROMÂN versus PRIMĂRIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STATUL ROMÂN versus PRIMĂRIE

Sunt proprieter tabular al casei de locuit iar pe terenul aferent casei de locuit, tabular este Comunitatea Oraşului Liber Regal Arad al cărui succesor este (presupun) Primăria Arad.
În baza Legii 231/2018 de modificare a legii 18/91 am depus la Primărie cerere de atribuire/constituire a dreptului de proprietate asupra terenului.
Nu am primit răspuns la cerere în termenul de 30 de zile, iar interesându-mă despre rezultatul cererii. mi s-a spus că s-a făcut o solicitare la direcţia Patrimoniu al Primăriei, dacă poate fi asimilată denumirea de Comunitatea Oraşului Liber Regal Arad cu denumirea de Statul Român.
Întrebare: Mă încadrez în condiţiile legii 231/august 2018 de atribuire/constituire a dreptului de proprietate asupra terenului aferent casei de locuit ?

Alte discuții în legătură

Legea 231 din 2018 omatcons omatcons Sunt proprietar tabular al construcţiei şi anexelor gospodăreşti, dar ternul aferent casei de locuit şi pe care sunt situate constucţiile aparţine după ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate aflata pe terenul statului valentin-dumitru valentin-dumitru Impreuna cu sora mea, am primit o casa mostenire de la mama noastra. Am incercat sa gasim un cumparator urmand sa ne ocupam de succesiune si inscriere in CF ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune omatcons omatcons Sunt proprietar CF pe casa în care locuiesc, dar terenul pe care este construită casa figurează aşazisa \"Comunitatea oraşului liber regal ... (vezi toată discuția)