avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am avut certificat de handicap doar pentru 6 ani, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am avut certificat de handicap doar pentru 6 ani, cum influenteaza asta varsta de pensionare?

Daca am avut certificat de handicap doar pentru 6 ani, va influenta asta varsta de pensionare, tinand cont de decizia CCR nr. 632 din 9 octombrie 2018?
Sau reducerea varstei e doar pentru cei cu handicap permanent?

Alte discuții în legătură

Handicap preexistent calitatii de asigurat nyflorin nyflorin Buna ziua, Ma numesc N.F., sunt din Slatina. Sunt persoana cu handicap gradul accentuat. Handicapul il am din nastere. Am certificat de handicap preexistent ... (vezi toată discuția)
Pensionarea unei persoane cu grad de handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Am vazut articole referitoare la posibilitatea iesirii la pensie cu 10 ani mai devreme în situaţia asiguraţilor cu handicap accentuat, dacă au ... (vezi toată discuția)
Reducerea vîrstei de pensionare mary50 mary50 Persoanele diagnosticate cu handicap se pot pensiona mai repede indiferent de data cînd au fost diagnosticati cu handicap? (vezi toată discuția)