avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare nume in Registru Agricol/Cartea Funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare nume in Registru Agricol/Cartea Funciara

Buna ziua, Avem o eroare de nume in cartea funciara/registrul agricol. Defunctul meu tata are un certificat de mostenitor, iar in certificatul de mostenitor persoana care ii lasa mostenirea este trecuta cu numele real de Gheorghe Maria, dar in registrul agricol este trecuta cu porecla de Ciolacu Maria.
La solicitarea primariei, am facut declaratie de notorietate cu martori privind identitatea persoanei, dar cei din primarie ne solicita acum sa mergem instanta.
Din cate am inteles, aceasta procedura se poate face si intern in primarie?
Ne puteti ajuta cu un raspuns?
Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 10:30, 27 Noiembrie 2018
Se poate modifica cu sentința obținută in instanța de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)
Succesiune - neconcordante de nume în acte Malia_D Malia_D Bună ziua, Am următoarea situație: un membru al familiei mele, încercând să declanseze procedurile pentru succesiune după părinții dumnealui, a ... (vezi toată discuția)
Declaratie de notorietate persoana decedata Marinara Marinara Declaratie de notorietate Declaratia de notorietate privind numele sub care era cunoscuta o alta persoana in societate - de fapt, persoana in cauza a aparut ... (vezi toată discuția)