avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Naștere celui de-al doilea copil în timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Naștere celui de-al doilea copil în timpul concediului de creștere pentru primul copil

Bună ziua, am și eu o întrebare..
Sunt în concediu de creștere pentru primul copil care pe data de 30 ianuarie 2019 împlinește 2 ani, iar pe 17 septembrie 2018 am născut cel de-al doilea copil,
Întrebarea mea este :când pot merge sa depun actele de indemnizație pentru a-l doilea copil astfel încât sa beneficiez de continuitatea indemnizației, sincer cu 2 copii nu îmi permit sa nu primesc 2 luni indemnizație, ideea este ca eu sunt pe Ilfov și am sunat la primăria chiajna sa întreb doar ca m-au bulversat de tot, dna de acolo mi-a zis sa ma duc sa depun actele după ce termin cu indemnizația primului copil. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
PiRal, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 27 Noiembrie 2018
Dupa sau inainte de a implini primul copil varsta de 2 ani, veti depune actele pentru CCC2.
Va multumesc pentru răspuns, dar pot depune cu 60 de zile înainte de a împlini primul copil 2 ani ca să nu mai stau 2 luni fără indemnizație?

Cornel Vasile a scris:

Dupa sau inainte de a implini primul copil varsta de 2 ani, veti depune actele pentru CCC2.


Puteti depune ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si cei 600 lei pentru suprapunere ccc mihaelarizea2005 mihaelarizea2005 BUNA ZIUA! Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)