avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA DEBITOR DECEDAT
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA DEBITOR DECEDAT

Lucrez la Serviciul de executare silita din cadrul unei Primarii, si am intocmit un dosar de executare silita pe numele unui debitor care este decedat. Mentionez faptul ca debitorul a decedat dupa ce a inceput executarea silita. Somatia si titlul executoriu au fost intocmite la data de 03.07.2013, data de la care a inceput sa curga un nou termen de prescriptie pentru creanta persoanei respective. Din cate stiu, acest debit cuprins in titlul executoriu din 2013, urmeaza sa se prescrie la data de 01.01.2019. Ce alt act de executare silita as putea sa intocmesc eu acum, pana la sfarsitul anului curent,pentru a nu se prescrie creanta, in conditiile in care nu s-a dezbatut mostenirea, iar persoana care ar mosteni bunurile debitoarei (fiul) nu are nici un venit?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva babau babau Procedura de executare silita a inceput in anul 2005 luna octombrie, prin comunicarea titlului executoriu si a somatiei de plata,in luna urmatoare inceperii ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii cas ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Ce se intampla in cazul neplatei debitelor catre CAS ale unei PFA? Mentionez ca debitele sunt formate si din penalitati de intarziere, iar pe siteul ... (vezi toată discuția)