avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi Veteran de Razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi Veteran de Razboi

Bunicul meu a fost veteran de razboi, insa a decedat in 1989 (in Calarasi). Mama, care este urmasa lui directa, nu a revendicat niciun drept (teren, sume de bani, etc). Unde se poate adresa pentru a verifica starea dosarului lui (daca exista asa ceva) si unde pot cere aceste drepturi?
Cel mai recent răspuns: gabitataru , utilizator 17:13, 27 Noiembrie 2018
Incercati la asociatia veteranilor din judet si la primarie, desi interventia poate fi tardiva.
Fiind vorba de perioada de dupa 1989 (dupa decesul bunicului), mama dvs. ar fi putut cere pamant 0,5 ha daca primaria ar fi avut disponibil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Improprietarira veteranilor de razboi Liafodor Liafodor Tatal meu, verera din al doilea razboi ,decedat in anul 1992 , nu a primit cei 0,5 ha de pamant cu care au fost improprietariti veteranii . Sunt unica fiica ( ... (vezi toată discuția)
Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)