avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... valabilitate procura speciala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

valabilitate procura speciala

Buna ziua as dori sa stiu cum de nu pot ridica alocatia copilului meu daca am procura speciala?
Mentionez ca in 2016 sotia mea a facut o procura speciala pentru alocatia unuia din copii .pana luna trecuta nu am avut probleme si am ridicat alocatia azi am vrut sa ridic alocatia si constat ca nu mai ot sa o fac mentionez ca pe Procura speciala ete specifita urmatoarele:
( Prezentul mandat este acordat cu titlu gratuit si netransmisibil ,intra in vigoare incepand de astazi ,data autentificarii si va produce efecte juridice pana la indeplinirea obiectului de mandat si/sau revocarea sa expresa din partea mandantei.)
Cumpoate spune posta ca nu este valabil un act notarial ?eu stiu ca doar instanta de judecata poate declara nul acest act inafara de mandanta.
Cel mai recent răspuns: Ofiter1 , utilizator 19:15, 28 Noiembrie 2018
Poate soția Dvs a revocat procura și a înștiințat posta
sotia nu a revocat nimic chiar ea mi-a adus aminte sa merg dupa alocatie poate imi raspunde un avocat si mie
V a raspuns un avocat ,
Imi pare rau dar acesta nu este un raspuns la intrebarea mea este doar o presupunere,un avocat nu face presupuneri ci da un raspuns concret

avocatmaria a scris:

Poate soția Dvs a revocat procura și a înștiințat posta

[ link extern ]
va poate ajuta acest material, poate identificati o cauza.
Sigur postarita v-a spus motivul, ati putea sa ni-l impartasiti, v-am spune daca e corect sau nu.
Ce a raspuns d-na avocat, era o varianta posibila, aici nu avem de unde cunoaste relatiile dvs de familie, daca nu asta s-a intamplat, nu inseamna ca aveti dreptul sa va burzuluiti la cei ce va raspund, Va trebui sa tineti cont ca aici nu raspund doar avocati si ca nimeni nu e obligat sa va raspunda.

Alte discuții în legătură

Valabilitate procura amalia2009 amalia2009 Buna ziua, Imi poate spune cineva cat timp este valabila o procura ? Daca se precizeaza ca e valabila in timp pana la indeplinire, atunci nu exista o limita ... (vezi toată discuția)
Valabilitate și corectitudine întocmire procură specială ... miamariaa96 miamariaa96 Valabilitate și corectitudine întocmire procură specială În condițiile în care se specifică în procură următorul lucru, fără a se preciza ... (vezi toată discuția)
Procura laurici01 laurici01 Buna ziua As vrea sa stiu cat este valabila o procura.De exemplu am o procura de la fostul meu sot din 2010,astazi am fost la un notar care mi-a spus ca o ... (vezi toată discuția)