avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... libertatea muncii si alegerii profesiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

libertatea muncii si alegerii profesiei

Lucrez in MAI la jandarmerie si in urma cupeste 30 de zile, am facut un raport de mutare la politie. Cei de la politie au fost de acord cu intentia mea de mutare, motiv pentru care, in baza raportului meu inaintat catre politie, au facut cerere catre unitatea de jandarmi din care fac parte, pentru a trimite dosarul personal, in vederea mutarii la politie. Unitatea de jadarmi din care fac parte eu, a refuzat sa trimita dosarul meu personal, motivand in scris ca nu este de acord cu mutarea mea, comandantul meu refuzand totodata sa abrobe raportul, scuza invocata fiind lipsa de personal calificat. (lucru neadevarat)
ce pot sa fac in aceasta situatie? care sunt caile de atac si modul in care trebuie sa actionez, pentru ca eu conform Codului Muncii art. 3, alin 3, ma simt lezat, din punct de vedere al drepturilor pe care legea mi le ofera. multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
deepfry, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 28 Noiembrie 2018
Puteti promova o actiune in instanta impotriva refuzului privind mutarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de transfer din cadrul jandarmeriei in cadrul politiei ( ambele structuri m.a.i) kamaru kamaru Buna seara , In anul 2009 in luna Noiembrie am depus in raport de transfer (mutare) din cadrul unei unitati apartinand Jandarmeriei Romane in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare mai nicomoraru@yahoo.com nicomoraru@yahoo.com Buna ziua, Prin prezentul mail, vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea situatie creata in urma restructurarii si reorganizarii Jandarmeriei ... (vezi toată discuția)
Obligatia compartimentului de resurse umane de trimite raportul de mutare a cadrelor militare catre esalonul superior catalin_v_ursachi catalin_v_ursachi Sunt cadru militar, am depus un raport in vederea mutarii in alta garnizoana, am primit rezolutie negativa de la comandantul unitatii din care fac parte, stiu ... (vezi toată discuția)