Buna seara am platit asigurarea medicala pentru un an in doua transe ,1140 lei in luna februarie si 1140 lei in luna septembrie.Acum am aflat de OG18/2018 si as vrea sa stiu cum pot sa-mi recuperez bani.Precizez ca nimeni nu mi-a cerut vreo declaratie in afara de cea din luna februarie cum ca nu am nici un venit.
Cand ati platit nu ati completat o anumita declaratie la finante? Pentru a putea sa platiti cass ca persoana fara venit trebuia sa fi depus declaratia unica si in ea sa optati pentru asta. Mergeti la finante cu cele doua chitante si vedeti ce sfat va dau ei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.