avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare medicala la persoana fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare medicala la persoana fara venit

Buna seara am platit asigurarea medicala pentru un an in doua transe ,1140 lei in luna februarie si 1140 lei in luna septembrie.Acum am aflat de OG18/2018 si as vrea sa stiu cum pot sa-mi recuperez bani.Precizez ca nimeni nu mi-a cerut vreo declaratie in afara de cea din luna februarie cum ca nu am nici un venit.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marcelino666 , utilizator 19:22, 28 Noiembrie 2018
Cand ati platit nu ati completat o anumita declaratie la finante? Pentru a putea sa platiti cass ca persoana fara venit trebuia sa fi depus declaratia unica si in ea sa optati pentru asta. Mergeti la finante cu cele doua chitante si vedeti ce sfat va dau ei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)
Compensare de la anaf panseluta13 panseluta13 Anul trecut am obtinut venituri din chirii, mai mici decat salariul minim. Am depus declaratia unica si am optat pentru plata CASS. Am platit si impozitul si ... (vezi toată discuția)