avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare fabrica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare fabrica

In prezent am un SRLce are ca obiect de activitate incalataminte pe comanda si reparatii incalataminte cu 3 salariatii, SRL ce este deschis de mai mult de 10 ani. As dori sa deschid o fabrica de incalataminte si am nevoie de o finantare, de preferat neramburasabila, insa daca nu este posibil cel putin sa fire o ramburasare destul de modesta. Fabrica de incalataminte nu as dori sa fie foarte mare, cu ce mult 10 angajati. Ce sanse as avea sa obtin asemenea fonduri si la ce program sa apelez.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:50, 15 Noiembrie 2009
Primul pas spre a accesa un fond nerambursabil este sa intocmesti un proiect care sa fie eligibil.
Ca sa poti accesa un fond structural trebuie sa ai un anumit procent din valoarea sumei nerambursabile pe care o soliciti.
Decontarea sumelor se va face tot in masura in care cheltuielile cu proiectul sunt eligibile .
Trebuie sa iei legatura cu specialisti in materie.
Eu mai mult nu stiu ,
SUCCES
dacmoto a scris:
As dori sa deschid o fabrica de incalataminte si am nevoie de o finantare, de preferat neramburasabila, insa daca nu este posibil cel putin sa fire o ramburasare destul de modesta. Ce sanse as avea sa obtin asemenea fonduri si la ce program sa apelez.

Buna dimineata,
Fonduri europene nerambursabile microîntreprinderi din mediul urban

1. Finanţarea acordată:
• 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar maxim 200.000 euro (maxim 100.000 euro pentru microîntreprinderile din domeniul transporturilor rutiere);
• proiect cu valoare totală (cheltuieli eligibile + cheltuieli neeligibile + contribuţia solicitantului) cuprinsă între 100.000 lei şi 3.000.000 lei

2. Cheltuieli eligibile:
• Achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne pentru activitatea de producţie, prestare servicii, construcţii a microîntreprinderii
• Achiziţionarea de sisteme IT (hardware şi / sau software)
• Construirea / extinderea / modernizarea spaţiilor de producţie / prestare servicii ale microîntreprinderii (modernizare: numai lucrări care necesită autorizaţie de construire – nu se finanţează reparaţiile curente)

3. Beneficiari eligibili:
• societăţile comerciale
• societăţile cooperative

4. Activităţi economice eligibile (coduri CAEN):
SECŢIUNEA C – INDUSTRIA PRELUCRÃTOARE
- 15XX - Tăbăcirea şi finisarea pieilor; fabricarea articolelor de voiaj şi marochinărie, harnaşamentelor şi încălţămintei; prepararea şi vopsirea blănurilor

Aceste domenii de activitate sunt valabile numai pentru sesiunea de depunere care începe pe 23 noiembrie 2009!

Cu stima,
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene chiojdean chiojdean buna,tuturor as dori ceva lamuriri despre accesarea fondurilor europene. sint persoana fizica,detin o anumita suprafata de teren ce as putea sa o destinez ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru construirea unui pod in jud. arges rolena rolena Buna ziua, Exsista posibilitatea de obtinere a unor fonduri pentru constriurea unui pod ? Si daca da, cum se procedeaza ? Primaria localitatii promite in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)