avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua unde pot afla numărul de înregistrare al contractului de munca având in vedere ca angajatorul refuza sa îmi înmâneze contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 28 Noiembrie 2018
Puteti sesizat ITM-ul deoarece angajatorul este obligat sa va inmaneze un exemplar din Contract conform codului muncii.
Numai de la angajator sau dintr-un extras REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere contract de munca ElenaD1 ElenaD1 Buna ziua! Incepand cu data de 09/06/2018 imi desfasor activitatea, ca si angajat, in cadrul unei firme. In prima zi mi-au cerut documentele necesare ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca Midgardniflheim Midgardniflheim Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire. Am semnat un contract individual de munca pe o perioada nedeterminata pe data de 24.10.2017, urmand ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca gabisim gabisim Buna ziua am urmatoarea intrebare in legatura cu Contract individual de munca . Avem la nivel de institutie incheiat un contract colectiv de munca incheiat ... (vezi toată discuția)