avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Chirie

Banii proveniți din chirie se pot calcula pentru a stabili cuantumul indemnizației?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 28 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Nu cred, dar mai sigur intrebati la ANPIS ( Agentia Nationala de Plati si Inspectie Sociala ), gasiti detaliile de contact pe site-ul lor
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Veniturile din chirii nu se iau in considerare a calculul indemnizatiei pentru CCC.

OUG 111/2010
art.3
(1) În sensul prezentei ordonanțe de urgență, veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.
......

Veniturile din chirii - Venituri din cedarea folosinţei bunurilor - sunt reglementate de art.86 - 90 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veniturile din inchirierea unui imobil intra la calculul indemnizatiei de crestere copil? Andreea Chis Andreea Chis Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii.Veniturile din inchirierea unui imobil intra la calculul indemnizatiei de crestere copil? Daca da care sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil zeratulman zeratulman Buna ziua, In anul fiscal 2019 am realizat venituri din cedarea bunurilor in scop turistic (o casuta de 5 camere) pe persoana fizica. In 2020 am depus ... (vezi toată discuția)
Indemnizație 2018 RaduMary RaduMary Buna ziua, As dori sa aflu daca la indemnizația de creștere copil se poate adauga venitul provenit in urma închirierii unei garsoniere(legal,declarat) pe ... (vezi toată discuția)