avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... UN SISTEM IMPERFECT CARE AFECTEAZA VIATA SI CALITATEA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

UN SISTEM IMPERFECT CARE AFECTEAZA VIATA SI CALITATEA VIETII ARE SANSE LA CEDO ?

Buna ziua . As dori daca poate sa-mi spuna cineva, din punct de vedere juridic sub incidenta carui drept s-ar incadra anumite imperfectiunii ale legilor civile sau penale si aici fac referire la anumite legi sau aliniate de legi care prin componenta ,eficacitatea si rezultanta aplicarii acestora din urma contrazic total scopul pt care te-ai alipit . La aceasta s-ar mai adauga si factorul uman ce procede la executarea acestor anumite legi orbeste neanalizand minutios cauzele care au condus la perpetuarea unei situatii ce ulterior a devenit subiect de disputa civila sau penala. Deoarece doreac sa dau in judecata la CEDO 2 tari diferite cu cauze separate civila si penala. Totusi facand acest demers va trebui sa arat ce drepturi mi-au fost incalcate.
Cel mai recent răspuns: Catalin cata , utilizator 16:20, 28 Noiembrie 2018
Nu puteti sesiza CEDO decat dupa ce ati pierdut în țară.
Încălcările drepturilor fundamentale trebuie indicate în mod exact.
Se pot modifica anumite prevederi legale daca încalcă drepturi și libertăți fundamentale si pana la modificare sa nu se mai aplice.
Puteti obtine si o revizuire a cazului daca castigati la CEDO.
E un raspuns care sincer sa fiu imi incununeaza toata ambitia mea de a profesa in aceast domeniu. Si anume schimbarea sau indepartarea totala a unor legi ce de la sine probabil au foast concepute cu buna credinta. Dar totusi sunt anumite circumstante in care ar trebui sa se tina cont de anumiti factori anumite cauzalitati si imprejurari. Totusi realizez ca multitudinea de dosare , lipsa fondurilor guvernamentale ,politienesti, magistratura, procaratura, etc acestia din urma gasesc scapare si scuza. In ce ma priveste ma lasa rece .Pe mine ca si cetatean sau fiinta umana ma interesata sa am dreptul de a fi atent si minutios analizat din toate aspectele si punctele de vedere fiind ele morale, istoricul meu ca si entitate ,progresul meu pana sa ajung in fata unei instante civile sau penale. Ignorarea acestor elemente foarte importante pot avea un impact devastator asupra psihicului si calitatii vietii ca si persoana funtionabila la parametrii ce mention o calitate constanta a vietii. In ce ma priveste chiar daca poate parea destul de exagerat dar cand o anumita societate nu-si imdeplineste aceste atributii e pasibila din punctul meu de vedere in a fi trasa la raspundere pt atentat la viata cetateanului.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Catalin cata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cedo - procedura pentru actiune adiadiadi adiadiadi Curtea de apel mi-a respins recursul pentru o actiune avand ca obiect comunicarea de informatii publice - Legea 544. Ce pasi trebuie urmati pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic Phantom79 Phantom79 salutare, poate fi consilier un om care a fost inchis?? sau care are tot felul de litigi civile si penale ?? un om care este implicat in tot felul de dosare??:O (vezi toată discuția)