avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In caz ca se da amnistia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In caz ca se da amnistia

Buna ziua....am un dosar penal in solutionare la parchet(alcool la volan) intrebarea mea este in caz ca se da legea cu amnistia dosarul pica?sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Adrian 00 , utilizator 16:48, 28 Noiembrie 2018
In cazul unei amnistii, beneficiarilor li se inchid dosarele si condamnarile li se sterg din cazier, cu alte cuvinte ei sunt scutiti de raspundere penala.
Va multumesc frumos....cum am zis...e la parchet inca nu am ajuns la tribunal si nu am primit o condamnare....deci e la parchet in solutionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea permis dupa dosar penal hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ as vrea sa stiu daca dupa un an de la hotarirea definitiva se mai face scola pentru obtinerea permisului si daca da cu cazierul cum se procedeaza?se sterge? ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului hucipodariuvasile hucipodariuvasile am fost audiat astazi de procuror intr un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului si am primit 2 ani cu executare.a ramas sa trimita dosarul in ... (vezi toată discuția)
Inscriere sentinta in cazierul judiciar acum 30 de ani .reabilitare. Mateius Mateius Acum 30 de ani am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu executare pentru neplata pensiei alimentare. Aceasta pedeapsa se mai regaseste acum in cazier? (vezi toată discuția)