Bună ziua, as dori să mă ajutați cu un răspuns.. De curând o prietena din R. Moldova a fost sancționată cu o amendă de 400 lei pentru depășirea termenului de ședere pe teritoriul României. Vreau să plătesc această amendă dar nu dețin procesul verbal deoarece este la ea. Mă interesează să știu dacă pot face plata fără p. V. din Brașov oferind la ghișeu datele dânsei și unde anume se face plata acestei amenzi?! Menționez că nu s -a depășit termenul de 15 zile pentru plata amenzii la jumătate. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns deoarece mâine e ultima zi și trebuie să o plătesc neapărat. Mulțumesc anticipat!
Pot obține o copie a pv-ului dar întrebarea mea e dacă pot plăti cu acea copie în Brașov, având în vedere că amenda a fost pusă pe raza municipiului Iași, la vama sculeni mai exact, și la ce instituție a statului se face plata. Vă mulțumesc
Cornel Vasile a scris:
Luati legatura cu acea persoana sa va comunice prin mijloace electronice copie a PV-ul.
Amenda la vama
Vladimir1_83
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema. Cazul s-a produs astfel. In Istambul, la o parcare, doi cetateni de origine asiatica, in timpul noptii au intrat ... (vezi toată discuția)