avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poprire cont pentru amenda plătită acum 5 ani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poprire cont pentru amenda plătită acum 5 ani

Buna ziua. Vin din nou cu o problemă si vă rog să mă ajutați. Fiicei mele,acum 5 ani ,i s- a ridicat masina din fața unui centru de terapie unde mergea cu băiețelul, pe motiv că era interzisă parcarea. Imediat a fost si a plătit amenda si apoi a fost sa- și ia mașina. Azi,mergând sa scoată niste bani din cont,a aflat că este blocat pentru aceea amendă. Evident ca nu găsim chitanța care sa ateste plata amenzii. Ce mai putem face? Mentionez ca beneficiarul contului bancar este băiețelul ei,care are certificat pentru dizabilitate( TSA) si intreb,aveau dreptul sa faca poprire pe acest cont? Multumesc mult pentru timpul acordat

Alte discuții în legătură

Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)
Poprire cont gol alivis789 alivis789 Buna ziua, Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul ... (vezi toată discuția)