Mama mea are 90 ani, paralizata complet, rupta de realitate si e de 2 ani intr-o casa privata de batrini, in Romania iar eu locuiesc in Canada si sint singurul ei copil.
Tatal meu a murit 20 de ani in urma. Pe parcurs mama mi-a donat partea ei din curte si casa eu fiind acum unic proprietar dar in actul de donatie se specifica habitatie viagera in favoarea ei.
Vreau sa vand curtea si casa pentru ca eu insumi am devenit pensionar; cu salariu puteam plati casa de batrini dar cu pensie e aproape imposibil. Imposibil e sa o scot de acolo unde e foarte bine ingrijita.
Intrebare: Cum niciun comparator nu vrea sa cumpere cu aceasta clauza, ce e de facut pentru a vinde?
Va multumesc
Stefan
Buna seara,
Cam nimic
Inteleg ca mama dumneavoastra nu mai are capacitatea sa inteleaga ce semneaza astfel incat sa renunte la dreptul de abitatie viagera.
Va sfatuiesc sa inchiriati casa si din chirie sa o ajutati pe mama dumneavoastra.
Abitatie viagera
Teren247
Buna ziua, mama mea are 89 ani si e internata de 2 ani intr-un camin de batrani privat fiind total paralizata si fara nici un fel de contact constient cu ... (vezi toată discuția)