avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reprezentanta sau sucursala in alta tara UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reprezentanta sau sucursala in alta tara UE

Buna ziua
Ajutati-ma va rog pentru ca am tot citit despre treaba asta dar nu reusesc sa ma lamuresc concret
Avem un SRL in Romania care doreste sa faca o reprezentanta sau sucursala in alta tara UE.
Ce demersuri trebuie sa facem in acest sens? Ce acte sunt necesare?
La RECOM nu m-am lamurit citind pe site
Nu stiu de unde sa incep, ce acte trebuie sa facem , ce depunem aici la RECOM ?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort in romania si schimbare pasaport Roberto Calin Roberto Calin Buna,Am o vecina care are nevoie de ajutor .Doamna sa casatorit cu cca 20 de ani in urma in Serbia,iar in urma cu cca 6 luni a divortat in Austria.Acuma ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza o filiala, sucursala, etc. in strainatate? alina240 alina240 Buna ziua, As avea unele nelamuriri daca ma poate ajuta cineva. O S.C. romana(SRL) ar dori sa se extinda si intr-o alta tara UE. Am inteles ca in acest ... (vezi toată discuția)