Andreea Lisievici a scris:
romania inedit a scris:
Mai trebuie sa ai si ceva situatie materiala , pentru ca pana cand faci primii bani mai dureaza .
Nu neaparat, eu stiu o multime de avocati care au fost platiti chiar din timpul studentiei pentru activitatea lor.
:offtopic: Trebuie sa scriu ca si eu stiu foarte multe persoane care au castigat la loz in plic , pariuri sportive , bingo sau pacanele , dar asta nu inseamna ca toti jucatorii sunt norocosi .
Nici nu trebuie sa descurajam userul , dar nici nu trebuie sa-i spunem ca avocatura este un butoi cu miere , si daca face facultatea de drept viitorul lui este deja asigurat , pentru ca este destul de greu sa faci bani din avocatura .
Nu trebuie sa comnparam posibilitatile dintr-un oras cu 2% somaj , asa cum este municipiul Bucuresti in plina criza , cu un oras de provincie , unde posibilitatile de afirmare profesionala sunt mai reduse .
Asta nu inseamna ca incurajez pe toata lumea sa vina in capitala , deoarece si cheltuielile sunt destul de ridicate , iar ascensiunea profesionala poate sa inceapa sin in Iasi , asa cum s-a intamplat cu Daniel Buzdugan .
Societatile de avocatura nu pot angaja toti licentiatii in drept din Romania , avand in vedere faptul ca sunt destul de multi si continua sa se adune .