avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr165/2013 privind masurile pentru finalizarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate in mod abuziv

Buna ziua. Am primit o foaie de la primaria comunei in care s-a nascut bunucul meu(care este decedat de 10 ani) in care spune ca a fost identificata o suprafata de 243,6032 ha,necesarul de teren pentru satisfacerea tuturor cererilor carora li s-au restituit dreptul de proprietate si care se regasesc in anexa 23 despagubiri teren fiind de 265,2132 ha si ca asteapta sa imi exprim optiunea de a primi teren in natura sau de a fi despagubita cu puncte de catre A.N.R.P.
Daca ati putea sa ma lamuriti daca acea suprafata de teren este in totalitate a bunicului sau doar o parte din aceasta....
Si in conditiile in care bunucul este decedat de 10 ani,cine ar putea revendica suprafata de teren care ii revine. Bunica este in viata dar nu este deplasabila si au mai ramas ca mostenitori mama si unchiul meu.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la aceste intrebari.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren Avran Razvan - Cabinet Avocat Avran Razvan - Cabinet Avocat Bunicul meu a avut un teren in Bucuresti care nu se mai poate retroceda in natura , fiind ocupat de o benzinarie. Cum pot afla daca unul din mostenitorii sai ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate Sherby Sherby Buna Ziua! Unchii mei (care au decedat intre timp) au facut o cerere de reintregirea dreptului de proprietate- in anii 1991 primind fiecare -3 persoane- cca 7 ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ? elenamiki elenamiki Salut !! Am si eu urmatoarea problema si poate ma puteti ajuta : ambi bunici din partea tatalui meu au decedat acum 45 ani,acestia au avut 6 copii(acum mai ... (vezi toată discuția)