avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresată de o angajată a băncii pe care, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresată de o angajată a băncii pe care, după ce mi-a dat 3 palme, am zis că o omor. Am chemat poliția și acum trebuie să depun declarație, aș putea avea câștig de cauză?

Buna ziua. Am fost sa imi ridic cardul pe care imi intra alocatia copilului, iar dna functionara a bancii mi-a spus ca acest card s-a distrus, pt ca in final sa aflu de la directorul de sucursala ca acest card exista, dar in alta sucursala, alta adresa. In final i-am spus directorului sa isi aleaga mai bine angajatii, iar dansa a auzit si m-a facut nesimtita, iar eu i-am replicat ca este incompetenta. Apoi, surpriza, mi-a aplicat trei palme peste fata. S-a bagat dnul director, iar eu i-am impins pe amandoi. Mentionez ca eram cu baietelul meu 5 ani dupa mine, iar eu am chemat politia. Mi s-a spus sa vin sa depun declaratie, si ca dna functionara este speriata de mine, deoarece am amenintat-o. I-am spus ca o omor. Ce credeti de aceasta situatie, as avea castig de cauza? Mentionez ca cel mic este foarte speriat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violențe. Banuiesc ca erau camere unde s-a întâmplat, sa solicitati politiei ca Banca sa depuna înregistrările.
Desigur, erau camere. Acum sper ca si functionau. Ei au chemat chiar si echipa lor de interventie, dar nu si politia.
Cam care ar fi etapele? Depun plangere penala la politie, iar apoi ce se va intampla? Pe scurt, cam ce pasi ar trebui sa urmez...
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la IML si va scoateti CML. Depuneti plangere penala si indicati mijloacele de proba daca sunt cunoscute.
Aveti dreptul sa va constituiti parte civila si sa solicitati daune materiale/morale.
Exista posibilitatea ca dupa depunerea plangerii la politie, dansa si banca, avand datele mele personale, sa imi poata face vreun rau?

Alte discuții în legătură

Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Interdictie la copii 240530 240530 Buna seara , sotul meu are interdictie la mine si cei 2 copii însă copiii vor foarte mult sa.l vada si plang deseori dupa el. El acum este sub control ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv - metode de protectie a copilului ilvermar ilvermar Buna seara, Avem in bloc un vecin extrem de agresiv (in principal e vorba de agresiuni verbale). Jigneste oribil copiii (dar urmareste cu atentie sa nu ... (vezi toată discuția)