avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Radiere masina
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Radiere masina

Am cumparat o masina acum 11 ani .dupa vreo 2 ani ,masina fiind foarte veche am vanduto pt piese.Am fost la un birou de radieri si am lasat talonul si actele necesare pt radiere. Dupa atatia ani aflu ca masina nu e radiata.mi a venit de la primarie sa platesc impizitul dar eu nu am talonul masinii .si acel birou nu mai exista .ce pot sa fac ? Cum sa radiez masina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:11, 29 Noiembrie 2018
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa va comunice statutul vehiculului daca se mai afla in circulatie
in baza raspunsului SPR incheiati declaratie notariala pe proprie raspunde ca nu mai detineti in fapt si in drept vehiculul care a fost dezmembrat in anul X
In baza celor 2 documente solicitati radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea uto de pe rolul dv fiscaal ulterior achitarii integrale a obligatiilor aferente auto
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la impozit Adriano7c Adriano7c Am avut o masina pe care am vânduto de mai bine de 10 ani. Nu dețin chitanță nici contract Nu mai am actele de la mașină și de cel care a cumpărat ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)