avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebari fara citatie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebari fara citatie?

Buna seara,

Va scriu in legatura cu o situatie destul de ciudata. Am inteles ca as fi fost cautat de catre 2 agenti de politie (sub acoperire?)

Au incercat sa dea de mine la adresa din buletin - adresa care momentan este pe alt imobil fata de cel care locuiesc. Negasindu-ma acolo au fost pusi in contact cu o persoana apropiata din familie care s-a intalnit cu ei personal pentru a intelege despre ce este vorba.

Dupa intalnire - cele doua persoane (care s-au legitimat ca fiind 2 comisari sub acoperire) au ramas retinuti in oferirea a mai multor detalii si doar au precizat ca este o cercetare in desfasurare - insistand pe faptul ca doar doresc sa discute cu mine in privinta identificarii unor persoane din anumite fotografii si clipuri video.

Aceasta persoana apropiata mie le-a cerut totusi sa vada daca au o citatie macar si a insistat sa fie si ea prezenta de fata in cazul in care doresc sa discute cu mine - chiar invitandu-i pe dansii sa stabilim impreuna o intalnire. Au refuzat acest lucru, ba mai mult au spus ca momentan nu exista fotografiile respective si ca nici de citatie nu este vorba,

Ceea ce stiu eu foarte bine este faptul ca nu am fost implicat in nimic care sa incalce legea si nici cu prea multi oameni nu am interactionat in ultima perioada - sunt totusi o persoana destul de selectiva in aceasta privinta.

Intr-un final "au dat inapoi" si a ramas sa ia legatura cu ea (persoana din familie) in cazul in care mai doresc sa ia legatura cu mine pe viitor.

Ce pot sa inteleg eu din aceasta situatie, totusi..?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:01, 2 Decembrie 2018
Buna seara,
Politist sub acoperire care se legitimeaza?
Cred ca e cam ciudat dar ...
NU A EXISTAT si NU EXISTA politist sub acoperire care sa se legitimeze.
Asta ar fi prima chestie la care m-am gandit, printre multe altele.

Povestea insa este chiar asa cum suna - paradoxala.

M-am gandit rational si logic la faptul ca indiferent de situatie - chiar si ca martor - este nevoie de o citatie macar pentru a ma prezenta.
Daca va găseau probabil va luau la secție sau la parchet.
Ar fi bine sa va găsiți avocat ca sa ia sfârșit enigma.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Avocat care ma reprezinta am, insa ei au spus ca daca v-a fi cazul pe viitor sa doreasca sa discute cu mine vor lua intai legatura cu persoana cu care s-au intalnit initial - adica matusa mea.

Ramane de vazut, momentan nici nu am ce discuta cu avocatul meu deoarece chiar nu am fost implicat in nici un eveniment care sa incalce legea. :)

Va multumesc pentru raspunsuri!
Erori in lumea justitiei pot avea loc oricand si de aceea este bine sa fiti foarte atent.
Nu mizati pe nevinovatie daca va mai cauta.
Daca este o eroare efectiva ( nu a celor care ajuta la infaptuirea justitiei) nu va vor mai deranja.

Am avut si eu un caz asemanator bazat pe o confuzie.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept TFA1990MS TFA1990MS Buna ziua! In anul 2013 undeva in luna Septembrie m-a angajat un renumit magazin de electronice si electrocasnice din Romania (nu ii spun numele) . In 2014 ... (vezi toată discuția)
Invitatie la politie dubioasa MiculJonny MiculJonny Sunt in cautare, de explicatii respectiv ajutor, ce e de facut.> Am primit o Invitatie, de catre doi politisti, deoarece, seara am mers cu prietenii la ... (vezi toată discuția)
Acuzat de agresiune fizica Radu Palu Radu Palu Am avut acum cateva luni o altercatie cu sora mea in cursul careia ea m-a provocat si i-am tras vreo doua palme. Ceea ce mi-a parut rau deja atunci pe loc. ... (vezi toată discuția)